25 Eylül 2015 Cuma

Hafta Sonu Dinlenmesi #4


Selaaam!
Nasılsınız?
Ben iyiyim. Umarım siz de iyisinizdir.
İki gün sonra okullar açılacak aslında. İyi hissediyorum evet ama istediğim saatte kalkamayacak olmamın burukluğu da içimde bir yerlerde. 
Bayadır HSD yapmıyordum. Dört haftadır... 
Özür dilemek isterdim fakat kendimi burayla sınırlandırmak istemediğim için yani buranın benim için bir görev değil aklımdakileri boşaltma yeri olması için özür dilemiyorum. Ama üzüldüğümü bilin.
Okullar açılmadan önceki son hafta sonumuz. Size önerdiğim şeyleri dinleyerek, okuyarak veya izleyerek bu hafta sonunuzu geçirebilirsiniz. Hem boş geçmemiş olur hem de vakit değerlendirilmiş.
İlk önerim kitap olacak. 
Elinizde bu kitap varsa kesinlikle bekletmeyin. Hemen okuyun. Çünkü o kadar güzel ki. 
Eğer elinizde bu kitap yoksa da hemen alın. Alın ve bekletmeden okuyun. 
Kitabın konusunu hatırlıyorum fakat anlatmak istemiyorum. Arka kapağı okuyabilirsiniz diye düşünüyorum. Spoiler yok. Ve zaten arka kapakta üstün körü geçilmiş. Asıl detaylar kitabın içinde. 

Ağustos ayında okuduklarımla kitapla ilgili hislerim daha net ve anlaşılır. Bakmak isterseniz buraya tıklayın. 




Film ise Fantastik Dörtlü. 
Filmin konusunu eminim herkes bilir. Filmin önceki versiyonu bence bu filme göre daha güzeldi. Ama bu filmin de apayrı bir güzelliği vardı.
Beğenmediğim nokta sonunun çok aceleye geldiğini düşünmem. Çok çok güzel ilerliyordu fakat son olay çarçabuk geçilivermişti.
Onun dışında bu filmi fantastik sevenlerin izlemesini kesinliklikle öneriyorum.


Bu aralar en çok DIY videoları izliyorum. Ama sadece izliyorum. :D 
Tabi ki daha sonraları yapmak için bir kaç fikir buldum. Neyse.
Bu kanalı nedense daha fazla sevdim. Çok şeker. DIY videolarının yanında değişik oje şeysileri de yapıyor. Kanalı için tık tık.





Bu iki şarkıyı dinlediğim anda çok sevdim. Hele de Halsey. Yeni keşfettim fakat bütün şarkılarına bayıldım. Sanırım okul yolunda giderken baya dinleyeceğim. :D

Önereceğim şeyler bu kadardı. Umarım bu hafta sonu veya diğer günlerde önerdiklerimden izlediklerinizi, dinledikleriniz veya okuduklarınız olur. Eğer öyle bir şey olursa veya olduysa lütfen bana yorum yazın. Çok sevinirim. :3

Hafta sonu dinlenmesi fikri iyi değil mi? Nasıl buluyorsunuz? Ben yazarken baya eğleniyorum. Umarım siz de benimle aynı şekilde düşünüyorsunuzdur. Yoruma fikirlerinizi, önerilerinizi belirtirseniz çok çok sevinirim. 


Hepinizi çok seviyorum. İnanın. Öpüyorum.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzeree!

2 yorum:

  1. DIY şeysine hemen abone oldum :D izlemeye koyuldum.Halsey de çok güzelmiş *-* sayende keşfetmiş oldum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birilerinin önerdiğim şeyi yapmaları çok sevindirici gerçekten. Beğendiysen ne mutlu bana :3

      Sil