31 Ekim 2014 Cuma

Hep Seni Bekledim-Jennifer L. Armentrout (Yorum)

Orjinal Adı: Wait for You
Yayınevi: Dex Plus
Sayfa Sayısı: 416
Goodreads Puanı: 4,23
Seri: Wait for You #1



Bazı şeyler beklemeye değer…

Beş sene önce bir partide Avery Morgansten'in tüm hayatı değişti. Evden çok uzakta bir üniversite, şimdi her şeyi geride bırakmak için harika bir fırsat. Tek yapması gereken, derslere zamanında girmek, sol bileğindeki bilekliği asla çıkarmamak, dikkatleri üzerine çekmemek ve belki de bir iki arkadaş edinmek. İhtiyacı olmayan tek şey ise, ince ince planladığı hayatını alt üst edecek bir erkeğin radarına girmekti.






BENİM YORUMUM

Selam, selam, selam.
İlk Jen kitabım mütüştü. 
Bilerek ilk bu kitabını okudum çünkü Lux veya Meles Sözleşmeleri'nden başlayıp da bu kitabı sonra okusam çok yavan geleceğini biliyordum. Hissediyordum. Bu arada daha Deamon'ı okumadan aşık olan biri olan ben, hala Lux ile ilgili bir spoiler bile almadım. Yeyyy. *yes, ay em deli.*

Kitaba gelirsek, ben beğendim. Klasik bir senaryoyla başlıyor aslında. Asosyal, kendine güvensiz kızımız, tanrıları kıskandıracak şekilde seksi, yakışıklı ve müthiş olan bir erkeğe çarpar. Sonra olayın şaşkınlığıyla koşar gider. Ama oğlan kızımıza karşı bir çekim hissetmiştir falan. Aynı böyle olaylar. Fakat Jen içine biraz gizem eklemiş, daha hoş bir şeyler bulmuş. Yani olayın sıradanlıkla alakası varsa bile Jen bunu mükemmelleştirmiş.

Asıl olayımızsa şöyle; Avery geçmişinde yaşadığı olayı unutamamaktadır. O olaydan, çevresindeki insanlardan uzaklaşmak için üniversiteyi okumak için başka bir şehre gelir. 
Avery, derslere geç girmekten nefret eder. Okulun ilk günü derse geç girmemek için her ne kadar uğraştıysa da yine de geç kalır. Ve üstüne derse yetişmek için hızlıca giderken bir kayaya toslar. Pırdın, Cam'e toslar. 
Daha sonra yolları sürekli Cam ile kesişir. 
Bu arada Cam, gittiği her yerde popülerliğini koruyan, masmavi delici gözleri, kaya gibi kasları ve bunlara ek olarak da inanılmaz yakışıklı olan biri. Ayrıca burada kurabiye yapmaktan hoşlanan bir erkekten de söz ediyorum. ^^

Güzel bir kitaptı. Yani güzeldi ya. *şu an söyleyecek bir şey bulamıyorum.*
Tıkandım.
Ağğağ. Tamam..
Kitabı sevdim. Yalnız kitapta biraz yazım hataları vardı. Rahatsız ediciydi. Umarım Dex biraz daha dikkatli olur.
Ayrıca Dex bu müthiş kitapları nasıl buluyor?
Yani okuduğum Dex kitaplarının hepsi güzel. 

Kitaba gelirsek tekrardan... Konusunun sıradan bir hikayeye benzemesi ama bir o kadar da farklı olması çok güzeldi. Jen bu işi biliyor bence. :3

Ve bence okuyun derim. Çünkü hepimizin içinde bir Avery olduğunu düşünüyorum. Bazılarımızın geçmişte bırakamadığı şeyler var, bazılarımızsa çekingen. Yani diyorum ki belki bu kitabı okuduktan sonra, Avery gibi bizde geçmişimizden veya çekingenliklerimizden kurtulabiliriz. 

*Kitaplardan ders çıkartabiliyoruz sevgili büyükler, görüyorsunuz.* 


"Sen iyi birisin Cam.""Hayır değilim." Derin bir şekilde nefes verdi ve nefesi yanağımı sıcacık okşadı. "Sadece seninleyken iyiyim." 

Cam'in göğsüne doğru uzandım, başımı geri yasladım ve yanak çukuruna eriştim. Ağzını tutup benimkine yaklaştırdım ve onu yavaşça öptüm. "Teşekkür ederim." Dudaklarının bir köşesi yukarı doğru kıvrıldı. "Ne için?""Beni beklediğin için."

4 Karavan: Beğendim. Okumalısın 



4 yorum:

  1. Seni mimlediiim,yaparsan sevinirim ^^ http://nazlikitaplik.blogspot.com.tr/2014/10/dexdexdex-okuyoruz.html

    YanıtlaSil
  2. Blogumda senin için eğlenceli bir mim var. Yaparsan çok sevinirimm http://kitapkurdunundusunceleri.blogspot.com.tr/2014/11/kitapyazar-isimlerinin-bas-harfleriyle.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende biri beni etiketlese de yapsam diyordum. :D
      Ama bakalım kitaplardan ismim çıkacak mı? Tekrar teşekkürler :) *-*

      Sil