10 Temmuz 2015 Cuma

Hafta Sonu Dinlenmesi #1


Selaam!
Nasılsınız?
Ben azıcık beceriksizliğime üzülmüş durumdayım. Hafta sonu dinlenmesi adlı bir şey yapmaya karar verdim. Her Cuma sizin hafta sonu canınız sıkılmasın diye dizi, film, kitap veya müzik önerisi yapacağım. Tabi bu fikri bulduğumda acayip sevindim çünkü her Cuma bunu yaparak daha fazla blogumla ilgilenmiş olacağım. ama şunu unutmuşum ki bu etkinlik için bir resim gerek. Ve benim photoshop yeteneğim berbat. Eğer bana bu konuda yardım etmek isteyen olursa lütfen ulaşsın. :D
Her neyse. Sizce bu fikir nasıl? Hoşunuza gitti mi?
Yani şahsen benim çok hoşuma gitti. Tatildeyiz, her gün yapacak bir şey arıyoruz ama bu etkinliği okul zamanları da devam ettirmek istediğimden Cumaları yapmaya karar verdim.
Lütfen beğenmiş olun. :D

Bugün film önerisi yapmayacağım çünkü bu hafta film izlemedim. 

İlk önerim dizilerden Supernatural olacak. Klasikleşmiş bir dizi. Ve ben de bu hafta dizinin üçüncü sezonunu bitirdim. 
Tabi ki size üçüncü sezondan spoiler vermeyeceğim. Sadece konusundan bahsetmek istiyorum. 
Dean ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip avcılık yapmasıyla başlar. İki kardeş hayatlarını babaları ile beraber, annelerinin küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardır.
Kısaca konu bu. Dean ve Sam doğa üstü yaratıkları avlıyorlar. 
Genelde doğa üstü konuları okuduğumuz için, sizin bu diziyi seveceğinizi düşünüyorum. 


Kitap olarak önereceğim ise bir seri. Aslında üçleme. Üçüncü kitap daha Go! Kitap'tan çıkmadı ama umarım en kısa zamanda çıkar. 
İki kitabı da bir hafta sonunda bitirebilirsiniz. Aslında sayfa sayıları fazla sayılabilir ama hemencecik okunuyor. Konusundan bahsetmek gerekirse -kısa bir açıklama sadece-; Anna bir iblisin çocuğu ve bu sayede bir nefil oluyor. Nefil olmanın özelliklerinden bir tanesi de insanların duyularını renkler aracığı ile görebilmek. Fakat Anna bu özellerin nasıl kullanılacağını da, bir nefil olduğunu da bilmiyor. Bunları ona yeni tanıştığı Kaidan öğretiyor. 
Konu böyle bir şey. Hush Hush serisini sevenlerin bu seriyi seveceğini düşünüyorum. Yani ben bayılıyorum melek, şeytan, nefil konularına. Sizin de bu konulardan bildiğiniz kitaplar var mı? eğer bildiğiniz ve sevdiğiniz bu tarz kitaplar varsa bana önerebilir misiniz? ^^


Gelelim müzik önerilerine. Ben yeni müzikler keşfetmeyi çok seviyorum. İnstagram sayesinde de bir çok müzik keşfettim. Takip ettiğim insanların çok güzel müzik zevkleri var ve bu müzikleri İnstagram'dan fotoğraf paylaşırken konum kısmına yazıyorlar. Bende bu müzikleri dinliyorum. Aralarından ciddi manada bayıldığım müzikler çıkıyor. Sizin için iki tane müzik seçtim. Bence bu müzikler aynı zamanda kitap okurken dinlemek için idealler.


Bu müzik aynı zamanda Hiçliğin Kıyısında'da da geçiyor! 



Ah, ve benim bu hafta favori şarkım. İlk dinlediğim anda kulaklarımdan kalpler çıktı. Daha sonra tekrar tekrar dinledim ve aramızda daha fazla etkileşim oldu. Ve sonunda bu haftalık evlenmeye karar verdik. -Veya bir sonraki favori şarkım ortaya çıkıncaya kadar evli kalmaya karar verdik.-
KESİNLİKLE dinleyin. Lütfen, özellikle bunu dinleyin. :')


İlk Hafta Sonu Dinlenmesi bitti. Nasıl buldunuz? Devam etmeli miyim sizce? Yani, şahsen ben devam etmek istiyorum. Çünkü çok eğlenceli. Sizin de istemeniz önemli tabi. 
Aşağıya yorum bırakırsanız bununla ilgili acayip sevinirim. :')

Bu arada bana herhangi bir konuda öneri yapabilirsiniz. Gerek müzik, gerek kitap, gerek film, dizi fark etmez. Herhangi bir konuda yazadabilirsiniz. Bu beni çok mutlu eder.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Yorumlarınızı esirgemeyin! :*

8 yorum:

  1. Hafta sonu dinlenmesi çok hoş bir fikir bence. Devam etmeye karar verirsen, kendi adıma söylüyorum her hafta takip ederim mutlaka^^ bir de Supernatural'a bir kaç kere başlayıp 1. sezonu bitiremeden yarım bıraktım hep. 1. bölümü o kadar beğenmiştim ki diğer bölümler onun üzerine çıkamamış gibi gelmişti bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksilik çıkmadıkça devam etmeyi düşünüyorum. :D
      Supernatural'da en çok 1. sezon 5. bölümden korkmuştum. Bloody Marry'den. Ama diğer bölümleri de çok güzel. :D Devam et bence

      Sil
    2. Şimdi bakınca hatırladım o bölümü, korkunçtu cidden! Bir kere daha başlamaktan bir zarar gelmez sanırım :)

      Sil
    3. Başla, başla. Sonra bana yazarsın :D

      Sil
  2. Pray gerçekten güzelmiş. ^^

    YanıtlaSil
  3. Bence çok iyi bir fikir :D Bu arada mimlendin! http://snoopyninguncesi.blogspot.com.tr/2015/07/yaz-etkinligi.html

    YanıtlaSil