5 Ekim 2014 Pazar

Mim #3: Book Challenge Tag


Selamlaar! 
Kurban Bayram'ınız nasıl geçiyor? Kaç para topladınız? :D
Bayramlar okuldan uzaklaşmak ve rahat bir nefes almak için iyi oluyor fakat bu bayram niye hafta sonuna denk geldi? Ha? 
Neyse. Beni mimlediği ve bana bir çok yardımı dokunduğu için İki Kızın Kitaplığı'ndan Zeynep'e *Zeynepablamıdesemaybilemedim*çok teşekkür ediyorum.



1. İlk Hayranlığım: Beacon Caddesi Kızları. Cidden. İlk başta Percy Jackson diye düşünmüştüm ama benim Percy'den önce de bir geçmişim varmış. :D Müthiş bir seri. Tamam biraz ergence olabilir ama ben bayılıyorum. Bir anlık salaklığıma gelip sattım kitaplarımı ama tekrardan alıcam. 






2. Favori Serim: Percy. Yosun Kafa. Sen benim ilk karakter aşkımsın *karakteraşkınedemek*. Yani bu sorunun cevabı Percy Jackson&Olimposlular. 
Şimdi yan serisi Olimpos Kahramanları'nın yeni kitabı çıkacağına göre seriye tekrardan başlamak benim için mütiş olacak. :D





3. Favori Kitabım: Bu soru. Cidden. Ölüm. Bunu her kim sorarsa sorsun cevap veremiyorum. Tıkanıp kalıyorum. Ama illa cevap vermem gerekecekse biraz Zeynep'ten kopya çekip Senden Önce Ben demek istiyorum. Çünkü bu kitabı okuduktan sonra düşündüm. Hatta şu an bile derin bir nefes alıp tekrardan düşündüm. Okumayan yoktur eminim, ama eğer varsa okuyun. 






4. Favori Erkek Karakterim: Ağğağa. Kafamı duvarlara vururum ben bu sorunun cevabını bulmak için. Çünkü bütün yazarlar tam aşık olunacak erkek karakterler yaratıyor. Ama sanırım ben buna Patch diyeceğim. Çünkü o.. O Patch. O melek. Kavulmuş olsun, kanadı kopmuş olsun, iyilik meleği olsun fark etmez. O beyzbol şapkasıyla, siyah kıyafetleriyle ilk okuduğum andan kalbimi fetheden karakter. Susuyorum. Çünkü konuşmaya başlarsam susmıcam. :D 





5. Favori Bayan Karakterim: Bu soruyu ciddi anlamda düşündüm, düşündüm, düşündüm. Acaba dedim Kedicik mi desem. Bilirsiniz belki, Gece Avcısı Serisinden. Ama sonra yok olmaz, daha iki kitabını okudum hemen nası bunu derim dedim. Ve sonunda Annabeth'i seçtim. 12 yaşımdan beri hayran olduğum kız. Onla beraber büyüdüm resmen. Bu yüzden benim için anlamı büyükten de öte.



6. Favori Okuma Saatim: Ay. Nası cevap versem? Kitaba kaptırdıysam yolda giderken bile okurum ki ben. Ama saat diyor. Tamam, tamam. Herkes gibi bende bu soruya her zaman diyeceğim. :D

Ve cidden burası en en en zor kısmı. Tamı tamına 20 kişiyi etiketlemem lazım. Umarım yaparsınız. :)

14 yorum:

  1. Teşekkür ederim mim için instagram hesabımdan paylaşacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam, merak ediyorum cevaplarını. Hemen bakacağım :)

      Sil
  2. Sadece "Zeynep" iyi bana kalırsa.. :P Abla'ya gerek yok :D
    Senden Önce Ben çok güzel bir kitaptı demi? O kitap her aklıma geldiğinde beni sanki bir kez daha okumuşum gibi etkiliyor, ama gel gör ki, kitabı çok sevmeme rağmen çok duygusal olduğu için ikinciye okumaya korkuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam o zaman Zeynep diyorum :D
      Ben severim kitapları tekrar tekrar okumayı. Ama aynen senin dediğin gibi o kitaba nasıl tekrardan yanaşacağımı bilemiyorum. İnsanın içini parçalıyor.

      Sil
  3. teşekkürler mim için :) favori erkek karakterlerimden hangisini seçeceğimi bilemiyorum şu an :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O soruda insan cidden tıkanıyor. Sağolsun yazarlar bir sürü aşık olunacak karakter yaratıyorlar :D

      Sil
  4. çok güzel bir mim tatlım en kısa zamanda yapmaya çalışacağım ^^

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim tag için :D Bugün yapmaya çalışacağım. Blog'un da çok hoşuma gitti :D Blogger hayatında bol şans ! *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay tişikkirlir sipirmin :3
      Yap, yap. Bence ilk soru çok güzel. İnsanı gerilere götürüyor falan. :D
      Bekliyorum yapmanı :)

      Sil
  6. Senden Önce Ben'le ilgili "Okumayan yoktur eminim" kısmında içimdeki bir parça öldü. Ben hala okumadım çünkü. Ayıp bir şey yapıyormuşum gibi geliyor.
    Mim için teşekkürler, yaptım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım, ne ayıbı. Okumak istememişsindir belki. Kimse seni suçlayamaz yani. :) Ama okumalısın bence, çünkü insan kitabı bitirdikten sonra düşünüyor.
      Bir şey değil, hemen bakıyorum :D

      Sil
  7. Mim için teşekkürler en kısa sürede yapacağım (:

    YanıtlaSil